Online film indítás Hibás film jelentése SÚGÓ
3.0 / 5
(1
szavazat)

A barátságos óriás - (The BFG) -|2016|
Családi / 2020-09-24 / Megnézték: 523 / Admin

A HABÓ (Mark Rylance) avagy a Hatalmas Barátságos Óriás, semmiben sem hasonlít Óriásország többi lakójára. Alig 8 méter magas, túlméretezett fülekkel és kifinomult szaglással rendelkezik, bájosan együgyű, és szeret egyedül lenni. Az "igazi" óriások, mint Vértunkoló (Bill Hader) és Húshabzsoló (Jemaine Clement) kétszer olyan nagyok és legalább kétszer olyan rémisztőek, mint ő. Embereket esznek, míg a HABÓ csak "orrborká"-t és "hopfüzsgő"-t.
Egy napon a magányos óriás felkeresi a 10 éves Szofit, és magával viszi Óriásországba. A kislány eleinte fél a titokzatos óriástól, de hamarosan megszereti, és a legjobb barátokká válnak. Együtt ellátogatnak Álomországba, ahol a HABÓ megmutatja, milyen varázslatosak az álmok, amelyeket éjszakánként a gyermekek hálószobáiba fúj.
A többi óriás azonban egyre nagyobb veszélyt jelent a kislányra és az egész világra, ezért a két jó barát Londonba megy, hogy figyelmeztesse a királynőt (Penelope Wilton). Csakhogy a királynő és a többi ember nem hisz az óriások létezésében - amíg nem találkoznak a HABÓ-val...


Nyelv: Magyar

Időtartam: 1:52:11

Minőség: Kamerás

Rendező: Steven Spielberg

Szereplők: Mark Rylance, Ruby Barnhill, Penelope Wilton, Jemaine Clement, Rebecca Hall, Rafe Spall, Bill Hader
Képek a filmből:


További filmek:
Szerelem a hato...

Szupercella - (...

Az utolsó műsza...

A titok nyitja ...

Insidious: A go...


Hozzászólások: (0)
avatar